MILVUS LOGO kicsiA „Milvus Csoport” Madártani és Természetvédelmi Egyesület egy nonprofit civilszervezet, mely természetvédelmi, oktatási, kutatási illetve tanácsadási tevékenységeket végez annak érdekében, hogy Románia a madarak, a vadvilág és az emberek számára egyaránt jobb hellyé váljon.

Milvus Csoportot egy pár fiatal lelkes madarász alapította 1991 őszén. Nem sokkal ezután csatlakoztunk a Román Madártani Egyesülethez és ez által megalakult a marosvásárhelyi fiókszervezet. 2001 végétől a „Milvus Csoport” Madártani és Természetvédelmi Egyesület egy független, joegrősen bejegyezett nem kormányzati szervezet (NGO).

A Környezeti munkacsoport tevékenységei egyik fontos munkaterületét képezi az egyesületnek. A munkacsoport célja, hogy a felnövekvő nemzedéket és a felnőteket fogékonnyá tegye a természet és környezetvédelem problémái iránt.

Egyesületünk működteti az ország legnagyobb Vadállat Rehabilitációs Központját, aminek köszönhetően sikerült kialakítanunk bemutató röpdéket azon madarak számára amelyek szabadon engedése nem megvalósítható. Ez egy nagyon jó lehetőséget teremtett számunkra, hogy ezen madarak segítségével felkeltsük az érdeklődést és növeljük az emberek empátiáját az állatokkal szemben.

Projekt oldal a Milvus Csoport weboldalán: LEHUA

Iroda:

str. Crinului 22 540343/str. Márton Áron nr. 9B 540058,
Tîrgu Mureș, Romania
Tel: +40 265 264726, E-mail: office_at_milvus.ro
Web:  www.milvus.ro / www.facebook.com/MilvusGroup

Posta cím:: O.P.1 C.P.40 540600 Tîrgu Mureș, Romania

Tagok